Wednesday, February 24, 2010

Rehat2.CoratCoretMalamHari..

Salam.
Bismillah..
Corat-coret sambil ber esaimen..

Kenapa ada blog?
-Sebab 'best'..
Kenapa best?
-Sebab boleh tulis apa kita suka..
-Boleh luah apa kita nak luah..
Kat kawan2, takleh luah ke?
-Boleh..tapi tak sama..Kalau kat blog, instant projection of feelings can take place..Ngan kwn, tengok time diorang busy or tak nk dgr kita bebel..hehe..
Lagi?
-Kat blog, bila terlajak tulis,at least boleh la jugak di edit..Kalau lisan, terlajak tak boleh diundur..
"Terlajak perahu, masih boleh diundur lagi..Terlajak kata, buruk padahnya.."
Owh..

Lain2 sebab?
-Kepuasan..Menulis time ade feelings..main ikut je jari nk taip apa.. Macam sekarang.. Disaat kepenatan ber dating ngn esaimen n homework, (I should click this; as a reminder..hoho) sempat lagi membebel di blog..(n buka FB.That's the way.hehe) Kalau bebel sorang2, pelik pulak org bilik sebelah dgr..Bebel kat blog org tak dgr ;)

Lagiii sebab?
-Just simply because my heart loves putting my feelings into words..(when I feel like to) ^^

Daa~
Salam..

p/s: Takutnyaa.. sistem kt cni, nk dapat results distinction pun susah..huhu..Allahu yassir!!!

2 comments:

joegrimjow said...

saya sayang blog saya
letih2 pon saya akan update juge
;)

Faizatul Ema said...

Bagusnye Joegrimjow :)