Wednesday, August 12, 2009

...tukar mode...

cuba nak dapat mode ceria.hehe(now tak ceria kot?)

ade kerje belum settle.(dah abis final pun, still dapat task?rajinnyee..rajinnyee org yang nak mark n check dat task.huhu..)
***********************************************************************************
serious mode~
tak dapat tido
marathon..
ops..earthquake datang!
cepat2
selamatkan diri
huh!
sebelum earthquake menjadi makin teruk
he..
erm..
tapi
earthquake bukan melanda mase marathon je..
takpe2.
pggil awan terbang~
lari selamatkan diri
he..
James Bond,
jalankan tugas.
*********************************************************
dah2..jgn layan sgt..huhu..ini kesan marathon yang jaraknye terlalu jauh kot. atau kesan tak dapat sampai garisan penamat, sebab earthquake..jadi la macam ni.
eh..task sheet dah jeling2.jeless..he..ok2..
i like this.
"yosh!gambare!ciksu nara, dekiru!"
semangat2.(buat2 semangat, jadi smgt la..hehe)
p/s: maaf..ni entry yg melambangkan ke'weng2'an seseorang..hehe(+_+)

3 comments:

Salju Sakura said...

erm..menarik..tapi sukar utk difahami..rasenye org tertentu je yg blh faham entry ni...
walaupe2 pun yg berlaku pd diri kita..ingt kat Allah selalu,be strong..insyaALLAh,kita akan dpt tempuh halangan dgn jaya..(^_^)la tahzan...

kacipcrew said...

ema kah ini?

faizatul ema said...

kacipcrew? yup, ema here..limaaza???