Friday, March 26, 2010

Gambar Khas Buatmu Aisya n Sabrina

Bismillah.
Salam.

Hai Aisya and Anis@Sabr :)
Ni gmbar2 lama, nostalgia.hehe. Gmbar first week sampai cni. Macam ni la lebih kurang rupa 'hotel' ema. Harap2 Aisya and Sabr ade rezeki datang cni. Dah janji, makan (kat hotel) n penginapan free..hehehe..

-My bedroom. Boleh kita pillow talk kt cni nnti ^^ -

-Rumah kami, terrace, dari depan-

-Belakang rumah, rumah jiran2 tu..slalu nmpak makcik n pakcik berkebun kt belakang tu..ehhe. Sekarang dah masuk spring..bunga2 makcik n pakcik tu dah ada yg kembang..roses biasanya..-

-Ni belakang rumah kami..ampaian-

-Kami 6 beradik makan kat cni :). N inilah tempat mesyuarat rumah kami -

-macam2 ada dlm tu..ehhe.. tapi kejap je abis, adik beraik ramai..hehe-

-masih kosong sebab gambar diambil hari pertama smpai cni ;)

-Ni tempat latihan memasak kami ;)
-2 set dapur, cukup utk Aisya 1, Anis 1.. *Bakal jadi tempat buli Aisya n Anis kalau dtg nnti ;)

Ok, that's all. Tak best sgt pun, gmbar2 biasa je..huhu..nak best, datang tengok sendiri.. *promote*

Ok, miss both of You. Moga jumpa lagi. :)
Luv You.

Wslm.


2 comments:

aisyahsaleh said...

ema!!! btol xsabo ni nk p sne...bestnye!!!!!
insyaAllah kalu de rezki tau.doa2knla..

*ari 2 de tgk dlm tv psl amazing race, kmi dua plan nk join tau..hahaha.(besa r, berangan je lebih!!)

Faizatul Ema said...

inshaAllah..ema tggu :-)

ish macam2 la..hehe.. tp kalo trio, ema join skali tau! hihi ;)))