Sunday, December 20, 2009

My First Snow!


Bismillah..
Salam..

I'm too excited upon knowing that it's snowing here and there! Very excited it's now snowing in Canterbury! Subhanallah! wow wow!Sungguh teruja.. ^^

My first snow in real life: Masa dalam bus, dari Manchester ke London (petang, 17 Dec 09)
My first snow yg saya sentuh dan pegang: London, Victoria Train Station (malam, 17 Dec 09)
My first snow yg sy sentuh kat tempat sendiri: Parham Road, Canterbury (2++ a.m., 18 Dec 09)
My first snow man (snowman yang tak jd, sbb snow belum bnyk.hehe): Canterbury, pagi 18 Dec 09)

Here are the piccas..^^

-The view from my room, 18 Dec 2009, 7++ a.m.-

-The roof of our house, 18 Dec 09-

-Kami..tumpang glamer kat kete jiran.hehe-

-Making snowman, ended up with a small Fuji-like Mountain.hehe-

-Ha.ni khas untuk insan2 tersayang yang tak dapat pegang salji lagi.. How I wished u were here..-

-Second day, salji turun lagi..but bentuk bulat2 kecik2 mcm polisterin plak..19 Dec 09.Ni mase balik dr ASDA, shopping barang rumah..-

-The same day, 19 Dec..Petang tu kami pegi Strode Park for volunteering..See, snow is there.. Suka pokok kat belakang tu, cantik.-

Ok, That's all! ^^

p/s: Esok akan bertolak ke London. Then pegi ke Sheffield for Winter Gathering. Fun With IluvIslam's Youths Overseas (FUIYO), 22-25 Dec. Balik ke Canterbury on 27 Dec. Moga Allah permudahkan semuanya..ameen..

5 comments:

fiziskandarz said...

hoho nice! think most part of uk [ or maybe england ] had already had their share of snow but we just got ours last night!! btw - have fun in london + take tonnes of pix ok ;)

zz said...

zafirah like this!

@Fn@N said...

ouh!!
rindu nak blik UK..
huh!!

*f@ryh@* said...

waa..nk snow jugak..ema i like pokok yang u cakap chantek itu..terbaek!!!

Faizatul Ema said...

Dear Fiziskandar, zz, @fN@n, n eha..Thanks for dropping ur comments:)