Tuesday, April 6, 2010

Entry singgah2


Warna-warna cinta
Yang terlukis di hatimu
Semat pada senyuman dan tangismu
Agar mewarnai
Jiwamu yang tulus
Seperti sang pelangi selepas gerimis...


Syukur alhamdulillah..

video

This is the first video that I made myself.. Susah jugak, leceh!Macam mana la org boleh buat video hebat2..kagum.. huu..


6 comments:

weda said...

sweet~ (:

Fakhrul Islami said...

assalamualaikum...
nice video. ukhti upload gune format ape ye? dulu ana try buat, bile nak upload kene convert dulu ke avi, dah convert, gambar dalam video terus jd tak cantik. memang dari asal buat video gune format avi ke?

Faizatul Ema said...

weda: maceh..hehe.. :-)
Fakhrul islami: em, alamak, taktau. buat kt movie maker saved as winamp tu. format apa ya? mp3? ke? tak tahu sgt main buat je.. -_-"

Fakhrul Islami said...

owh... ok2... =)

nadiahmustapa said...

wah,,menarik2..suke ^^
Ema dah pandai buat, snglah ape2 nnti..hehe

Faizatul Ema said...

hehe.. tenkiu nadiah. sje je try semalam.. tp leceh jugak la..huhu... boleh2 inshaAllah moga bergun autk jalan kebaikan nnti :-)


inshaAllah..